Dildokutsut, uhka vai mahdollisuus?

cute-toy-rocket-cartoonish-design-vintage-style_zjlwbvuu_l

Meiliin tipahti kutsu Kikkelware-kutsuille. Siis sellaiseen tapahtumaan, jossa naiset söpösti istuvat ringissä ja vertailevat tekopeniksiä.

Minä en ole turhan häveliäs. Ehkä olettekin sen jo huomanneet, jos olette lukeneet aiempia postauksiani.

Mutta mihinkään kumikullikutsuille minä en mene.

Minulla ei ole kertakaikkisen mitään pahaa sanottavaa seksileluista. Olen kokeillut kaikkea katuporaa pienempää – osassa on värinätehokin ollut sitä luokkaa – mutta en halua ostaa tai vertailla tekolerssejä toisten naisten kanssa.

Miksi siihen muka tarvitaan parviälyä? Minulla naisjoukko ei ainakaan laske ostokynnystä, vaan pikemminkin nostaa sitä. Internet pullistelee vemppareille tarkoitettuja välineitä. Niistä on hyvät kuvat ja sanallinen kuvaus, joihin saa rauhassa tutustua. Jos epäilyttää, onko teho sopiva, kannattaa laittaa muutama kymppi lisää hintaa, niin voi olla varma että saa hellän mutta vahvan kumioriin. Sitä paitsi, ei ole niin kauhean vaarallista tehdä hutiostoksia. Jos niillä ei ole kehonsisäistä käyttöä, niistä saa vaikka kivan talouspaperitelineen, jäpäkän kukkakepin tai omaperäisen kuusenkoristeen.

Me tietenkin puhumme seksistä naisten kanssa. Yhden poikaystävä on kakkosen miehiä, toisen mies pihtaa. Yhdellä on kiimainen vuohi joka herättää aamuisin pökkimällä munaansa kaverini peppua tai suuta vasten.

Mutta runkkausjuttuja me emme jaa. Lähin mihin olemme päässeet on, kun kerran ollessamme etkoilla yhden kaverin luona hän parin siiderin jälkeen kertoi olleensa polttaridildokutsuilla. Toisen kaverin silmät alkoivat kiilua ja hän halusi tietää, mitä toinen oli ostanut. Kiimaisen pupun, toinen tunnusti, posket pikkuisessa punassa. Näytä, sanoi toinen. Ei se nyt ole tässä, toinen sanoi, korvatkin nyt punastuneina. Minä aloin toden teolla kiinnostua keskustelusta tässä vaiheessa. Miksei se halunnut näyttää sitä? Oliko se oikeasti ostanut söötin pupun sijaan jonkun käsivarren paksuisen, suonikkaan ja pallikkaan schlongin, joka on kaiken lisäksi tarkoitettu anaalikäyttöön? Vai mahtoiko kiimapupu maata jossain pesemättömänä pikaisen mutta kiihkeän juhlia edeltäneen surautuksen jäljiltä, velttona mutta onnellisena, tupakkia poltellen?

Ihmiset kuitenkin ostavat tekomelaa kemuilta. Miksi, minä mietin. Yksillä kutsuilla oli kutsuttuna anoppikin, kuulin jälkikäteen. Mukavahan siinä olisi jonkun harmaatukkaisen Ritvan, Pirjon tai Marjatertun kanssa vertailla 20- ja 30-senttisiä meisseleitä keskenään. Tai anustappeja. Värinällä vai ilman, mitä sanot, Pirre?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s