Saanko tulla naamallesi?

124h

Saanko tulla naamallesi, mies kysyi, ja tuli.

Siinä smetanat poskella pysähdyin mietiskelemään. Miksi siemenneste on ainoa erite, jota on sopivaa ja normaalia laukoa toisen päälle? Päätin testata mieleeni tullutta teoriaa saman tien ja sanoin, että kiitos tästä, nyt minä puolestani haluaisin niistää sinun kasvoillesi. Ajatus ei miellyttänyt miestä.

Lika on ainetta väärässä paikassa, sanovat tutkijat. Siemenneste voi olla sekä oikeassa että väärässä paikassa, räkä taas on aina väärässä paikassa.

Naisen näkökulmasta siemennesteen ruiskiminen on kuin Tutankhamonin haudan arvoitus tai viljaympyröiden mysteeri. Miksi ne sitä tekevät? Ovatko ne oppineet pornoleffoista, että seksi ei voi päättyä millään muulla tavalla kuin lennättämällä soossit jollekin näkyvälle pinnalle. Haluavatko ne dominoida sillä? Miehethän ovat hellyyttävän ihastuneita myös penisöimään kaikenlaisia esineitä, siis hieromaan heppiään erilaisiin objekteihin.  Koska olet viimeksi kuullut naisesta, joka saisi kicksit jonkin asian pimpittämisestä?

Mutta palataan siemennesteaiheeseen. Mitä vääriä tai oikeita paikkoja spermalle sitten on olemassa?

Pimppi.

Klassikko. Monen mielestä ainoa oikea.

Miinuspuolella pimpsalooran poimuissa muhiva siemenneste tuottaa mädän sillisen hajun, jota ei halua kantaa mukanaan esimerkiksi jumppaan tai palaveriin. (Pakko lisätä, että terve, sopivassa hormonaalisessa tilassa oleva pimppi itsessään ei haise millekään tai tuoksuu oikeastaan aika hyvältä. Inhoan kaikkia silakka on pieni kala, joka haisee sormelta -vitsejä. Silakka on kala joka haisee sinun omalta spermaltasi, ääliö. Lauo sitä välillä sukkaan, säilytä 37 asteessa ja haistele sitten.)

Suu.

Sylkeä vai niellä, siinäpä pulma. Minä en tahdo niellä, mutta siitä aiheesta lisää toisessa postauksessa myöhemmin. Ainakaan laukeamishetkellä ei saa työntää lerssiä syvälle kurkkuun, niin että munaa on hengitysteissäkin. Jos tahtoisin flirttailla kuoleman kanssa, söisin ennemmin pallokalaa tai hyppäisin basehypyn kuin tukehtuisin kenenkään slaikkariin. Sanonpahan vaan.

Silmä.

Kielletty alue. Vaarana kirvely, sokeus, silmätippuri ja, mikä pahinta, levinneet ripsivärit.

Peppu.

A) Ulkoa. Jos neuvottelut siemennesteen loppusijoituspaikasta uhkaavat ajautua pattitilanteeseen, takapuoli on usein kaikkia sopimusosapuolia miellyttävä ratkaisu.

Miehelle alkukantainen, eläimellinen ja pornahtavan maskuliininen paikka laukoa.

Etuja naiselle: ei kirvelyä kuten silmässä, ei hajuhaittaa kuten römpsässä, helposti pestävissä. Miehen lauetessa takapuolelle voi samalla laatia seuraavan päivän ostoslistaa.

B) Sisältä. Pluspuolella ilmainen suolihuuhtelu. Yhdistä tämä Vogelin mehupaastoon, kongijoogaan ja mietiskelyyn. Puhdistut ja tunnet itsesi uudeksi ihmiseksi.

Miinuspuolella: sen, mikä sisään menee, täytyy myös tulla ulos. Tässä tapauksessa märkinä, äänekkäinä rupsahduksina pikkuhousuihisi. Kiusallinen esimerkiksi meditaatiotunnilla, mummolassa tai luennolla. Ei jatkoon.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 kommenttia artikkeliin ”Saanko tulla naamallesi?

  1. Mä oon aina vastannut tuohon: ”et helvetissä saa”, mua ällöttää ja inhottaa koko ajatus spermasta naamalla. Takapuolen päälle tai mahalle, siitä vaan, mutta tisseistä ylöspäin on ehdotonta kieltoaluetta. Vuosia sitten yks yhdenyönääliö alkoi vänkäämään aiheesta (kuinka tyhmä voi ihminen muuten olla, jos kysymykseen on jo vastattu kieltävästi niin millä todennäköisyydellä kakaramainen vänkääminen auttaa asiaa?), joten hänen tultuaan visusti kondomin sisään, nappasin kortusta mälliä sormenpäähän ja hellästi sivelin sillä miehen poskea.
    Muistan sen kummastuneen, järkyttyneen ja lopulta raivoon vääntyvän naaman edelleen, vaikka tapauksesta on jo vuosia (MUAHAHAHAHA!) 😀
    Siitä huudosta ei meinannu tulla loppua, eikä paksuun kalloon meinannut millään mahtua ajatus: ”jos sä raivostut noin siitä että mä hiukan sivelen sun spermaa sun poskille, miten kuvittelet mun suhtautuvan ajatukseen naamalle laukeamisesta?”
    Kun ehdotin että herra maistaisi omaa tuotostaan, jätkä otti ja lähti ovet paukkuen (en kauheesti yllättynyt). Oli vissiin kovin herkkä ja hauras hänen maskuliinisuutensa, ken tietää.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s