Joskus seksi on paskaa ja se on ihan ok

img_1790

Minä rakastan seksiä. Tällä hetkellä elämme etäsuhteessa, sillä seksi on vältellyt minua. Tai minä sitä. Kiireisenä ja väsyneenä ei huvita pistää piparia tarjolle kenellekään tuntemattomalle.

img_1785

Sinkku ei voi koskaan tietää etukäteen, millaista seksiä on tarjolla. Paitsi jos käy baarin vessassa vähäsen koeajamassa ennen kotiinlähtöä.

Ainakaan ketään liian hyvännäköistä ei kannata kaataa pelkässä panomielessä. Sellaiset miehet on kiedottu karvamuhviin teini-ikäisestä asti, eikä heidän ole tarvinnut kehitellä panotaitojaan.

Hiljaiset sen sijaan voivat olla ihan kauheita kyntökoneita. Muistan yhdenkin rillirouskukoodaajan, joka ei paljoa puhunut mutta oli sitäkin kovempi jörnimään.

Joskus seksi uuden kumppanin kanssa voi olla ihan paskaa. Yksi hoito käyttäytyi kuin alapäässäni olisi ollut yhdestä viiteen aukkoa ja hän olisi ollut sattumanvaraisesti pyrkimässä mihin tahansa niistä. Toinen uitti munaansa minussa kuin teepussia.

Eikä se haittaa. Aina ei tarvitse laueta niin että paikat irtoavat hampaista ja verisuonet katkeavat silmistä. Pessimisti ei pety, ja siksi kannattaa aina varautua siihen, että seksi saattaa olla uuden kumppanin kanssa parhaimmillaankin vain etäisen tyydyttävää. Minulla on ollut niin laimeaa seksiä, että olen saanut suuremmat kicksit siitä, kun korvat aukeavat lentokoneen laskeutumisen jälkeen tai siitä, kun olen saanut vedettyä häpyhuulten väliin jääneen hiuksen pois.

Onpahan tullut elettyä. Ihmiset kokeilevat kaikenlaista, äänestävät keskustapuoluetta, aloittavat 5:2-dieetin tai ostavat alennusmyynnistä persikanvärisen vaatteen. Miksi seksikokeilut olisivat sen vaarallisempia?

 

PS. Jos haluat tietää, mikä on pahinta mitä minulle on käynyt sängyssä, lue tämä vanhempi postaus.

Save

2 kommenttia artikkeliin ”Joskus seksi on paskaa ja se on ihan ok

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s