Suuseksi, puolesta ja vastaan

Viime viikolla vietettiin kansainvälistä suihinottopäivää. Minulla oli suu täynnä juhlakalua ja jäi postaus tekemättä.

Ja minkälaista juhlakalua. Petikaverillani oli muna kuin sinivalaalla. Ehkä kolme metriä jortikkaa. Katselin miehen riisuutumista kuin Sir David Attenborough löytämäänsä uutta eläinlajia, maanisen kiihkon vallassa. Rummut pärisivät taustalla ja mies rullasi lerssiään metri metriltä housuista ulos.

Olin että –

Minä en ota tuota suuhuni.

Minä en ota tuota suuhuni.

Minä en… pyhhy enää uhumaan ohha minulla on huu hyvin äynnä.

Mutta onneksi olkoon, suuseksi! Hienoa, että olet saanut oman juhlapäivän.

Minä pidän suuseksistä. En niin paljon, että haluaisin suorittaa sitä dildolle, vaikka pornoleffat vakuuttavatkin sen olevan välttämätön osa esileikkiä tai masturbointia. Naisten voihkeen perusteella hieromasauvan pisteleminen poskeen on aivan yhtä nautinnollista kuin sen laittaminen pimpsalooraan. Ehkä vika on minussa, mutta itse saan suuremmat värinät esimerkiksi tyhjentyneestä pyykkikorista tai sähköpostin inboxista kuin ajatuksesta, että työntelisin dildoa suuhuni.

Sillä dildon imeskelyssä menee minusta kaksi asiaa kammottavan väärin. Kaksi sellaista asiaa, jotka ovat dildon kilpailuvaltteja muna versus sauva -vastakkainasettelussa.

1. Dildolla jöpöttää jo valmiiksi. Aina. Se ei tarvitse apua erektionsa saavuttamiseen tai tehostamiseen.

2. Ymmärtääkseni dildo ei laukea koskaan. Sitä ei tarvitse imeskellä, jotta välttyisi liian pitkältä ja puuduttavalta jyystämiseltä.

Aina suuseksi ei ole nautinnollista. Joskus olen saanut miellyttävämpää suuhunpantavaa hammaslääkärissä kuin miehen alapäässä. Elämäni toiseksi pahimmasta suuseksikokemuksesta sanon vain yhden asian: parsapissa. No okei, vielä kaksi sanaa lisää: hyi helvetti.

Pahin kokemukseni taas. Niin.

Olin ottanut baarista matkaani mukavan miehen, jolla oli hauskat punertavat hiukset, viisi kiloa liikaa painoa ja perkeleen rumat kengät.

Leikkaus makuuhuoneeseen, jossa mies makaa sängyllä kalsarisillaan ja minä kiemurtelen hänen yllään. Raotan kalsarin reunaa ja kohtaan ensimmäisen yllätyksen.

Miehellä on pullea häpykumpu, jota peittää villava punainen karvoitus. Kuin ylipainoinen marsu olisi tullut kuolemaan hänen alapäähänsä.

Lasken kalsareita yhä alemmas ja esiin pongahtaa muna. Otan sen käsittelyyn ja esinahan alta löytyy toinen yllätys. Töhnämuna, joka haisee mädältä kalakastikkeelta ja näyttää kuolemansairaalta smetanalta.

Ja minä olen ihan että:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

5 kommenttia artikkeliin ”Suuseksi, puolesta ja vastaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s