Millä nimellä kutsua naisen sukupuolielimiä?

Millä nimellä sinä kutsut vehkeitäsi, alakertaasi tai paikkojasi? Römpsääsi tai raijaasi?

Mitä enemmän kirjoitan seksistä, sitä vahvemmin inhoan olemassa olevia sukupuolielinten nimityksiä.

Käyttämämme nimet ovat joko kertakaikkisen ällöjä ja karkeita (en mainitse niitä tässä, kyllä te ne tunnette), aihetta arasti etäännyttäviä (”paikat”) tai ihan liian lapsekkaita ja söpösteleviä. Pimpsukka, pimpula ja pimppu. Saman tien sitä voisi kutsua Hipsuvarpaaksi tai Nöpönenäksi tai Nöpsykäksi.

Minusta käyttökelpoisin nimi on ihan pimppi, vaikka sekin on turhan lapsekas. Englanniksi käytetään yhä useammin vagina-sanaa, mutta se on suomalaiseen suuhun vähän kankea. Lisäksi se tietenkin tarkoittaa emätintä ja on siksi tieteellisesti epätarkka sana koko puutarhalle.

Lesbofeministikaverini kutsuu sitä toosaksi tai römpsäksi, mikä on hänen suustaan huvittavaa, mutta kaikkien muiden suusta kammottavaa.

Rajatapaus on tussu, joka on periaatteessa kieltolistallani, MUTTA esiintyy Kuusimäen loistavassa versiossa Metallican Nothing Else Matters -biisistä: Tussua jos haluut niin tuu / ota mun muheva suu / eikä muulla niin välii. (Kuuntele Eikä muulla niin välii -biisi vaikka täällä.) Mutta muulloin sitä ei tarvitse käyttää, jooko.

Reppu on ihan käyttökelpoinen, vaikka tylsä ja hiukan halventava. Samoin lettu. Samoin pipari. Erityisesti kammoan kaikkia lettu leveänä– tai reppu auki -tyyppisiä sanontoja. Tiedoksi niitä käyttäville ääliöille: naisella on lupa haluta seksiä. Itse olen kokenut lettu leveänä joitakin elämäni parhaista hetkistä. Hillolla ja ilman.

Tämä on tärkeää. Ihmisen täytyy arvostaa elimiään. Ne ovat parasta, mitä meillä on. Ei voi pyytää kumppaniltaan asianmukaista kohtelua, jos itse sanoo, että vedän tästä kalsarit römpsälooran päälle tai että pannaan pissavehkeet vastakkain tai että etupyllyni tahtoo munaa. Okei, tuota viimeistä ei kukaan ole varmasti koskaan sanonut. Mutta ymmärrätte varmaan, mitä ajan takaa.

En voi jättää asiaa sikseen, joten tässä bonuksena vielä kaksi tosi kovaa: vauvareikä ja ulkosynnyttimet. Kyllä te tiedätte miksi: Poraa mun vauvareikää. Pannaan ulkosynnyttimet väpättämään.

Perimätiedon mukaan miehet antavat munilleen erisnimiä, siis tyyliin Pikku-Mika. En ole sellaista vielä päässyt kättelemään, mutta en kyllä ole myöskään koskaan kuullut naisesta, joka antaisi omalle pimpilleen nimen. Syykin on ilmeinen. Siinä missä miehen keppi pomppii siinä silmien edessä ja vaatii huomiota, tunnustusta, nimeämistä (ja haluaa tulla kuvatuksi), naisen genitaalit ovat katseilta piilossa ja vähän tabu.

Meillä naisilla on oikeus omaan kehoomme, ja nimeämisellä on tärkeä osa siinä, että teemme ruumiillisuudestamme normaalimpaa. Mutta mitä sanoja käyttää, jos sanastosta ei löydy omaan käyttöön sopivia, rakastavia, huumorintajuisia nimiä? No pakko keksiä itse. Tässä vapaasti käytettäväksi lista uusia nimiä. Ole hyvä.

Minä nimeäisin omani Ferrariksi, Nälkäiseksi leijonaksi tai Linnanmäeksi.

Onnenkeksiksi.

Hillomunkiksi, Voisilmäpullaksi, Tuulihatuksi.

Ennen kaikkea tahtosin nimetä naisen genitaalit joksikin, missä pidetään hauskaa. Se voisi olla vaikka 
Karkkikauppa (ja sen kaveri Pieni suklaapuoti).

Sirkus tai Onnenpyörä.

Risteilyalus, Resortti, Rantaloma (“Rakas, tahtoisin rantalomalle”, joskin vaarana väärinymmärrys, jos toinen tahtoo ruskettua ja toinen ei).

Kylpylä (“Saako olla tavallinen vai mutakylpy?”)

 

Jaa myös kommenteissa omat suosikkinimesi!

4 kommenttia artikkeliin ”Millä nimellä kutsua naisen sukupuolielimiä?

  1. Paluuviite: 21/24 – Seksisanastoa – Housuitta

  2. Luin jutun päivemmällä, ja jäi muhimaan että minkäs niminen oma… kappaleeni olisi. Äsken vessakäynnillä sitä pyyhkiessä se välähti: tämähän on Hunajakeidas!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s